πρυτανης ασοεε
καλλιεργεια βικιλεξικο
πρυτανης ασοεε
«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βολεύονται με την ατέρμονη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν ασχολείται κανείς με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Τα παιδιά εγκαταλείπουν τη χώρα για το εξωτερικό, οι επιχειρήσεις πάνε στη Βουλγαρία, η ανεργία δεν πέφτει, πέφτουν όμως οι συντάξεις. Και όλα καλύπτονται από την υπόθεση των καναλιών. Κανείς δεν συζητάει για την επανεκκίνηση της οικονομίας», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”.
καρπουζι μοχλος
Απαντώντας σε ερώτηση για τη διαδικασία της τηλεοπτικής αδειοδότησης, είπε: «Έπρεπε να υπάρξουν κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς υπήρχαν καταλήψεις, υπήρχαν θαλασσοδάνεια, υπήρχαν τριγωνικές σχέσεις ΜΜΕ - πολιτικής - τραπεζών αλλά αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να προσθέτει χάος πάνω στο χάος με κανόνες που θα οδηγήσουν σε νέα διαπλοκή. Το τίμημα αγοράς των τηλεοπτικών άδειων είναι δυσανάλογο με τις δυνατότητες της αγοράς και έτσι οι καναλάρχες θα χρειαστεί να συναλλαχθούν και να κάνουν παζάρια με την Κυβέρνηση για να επιβιώσουν», ενώ στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε έναν ασθενή με κρίση σκωληκοειδίτιδας και η κυβέρνηση, ο γιατρός, του κόβει το πόδι».
Παράλληλα, επανέλαβε την πρόταση του Ποταμιού υπέρ της συγκρότησης ενός ισχυρού ΕΣΡ χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά που θα έχει την ευθύνη της τηλεοπτικής αγοράς και επανέλαβε την απαίτηση του Κινήματος για αποκλεισμό των εργολάβων και των προμηθευτών του δημοσίου από την κατοχή τηλεοπτικών καναλιών, ως ένα πρώτο, δυναμικό βήμα στο να «χτυπηθεί» η διαπλοκή στα ΜΜΕ και να μην υπάρχει εξαρτημένη σχέση μεταξύ της τηλεόρασης και κυβέρνησης.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, υπογράμμισε ότι μέσα σε έναν χρόνο, αυτή η κυβέρνηση, έκανε 27.700 προσλήψεις κι έπειτα πρόσθεσε: «Ρωτάμε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για αυτούς τους ανθρώπους και δεν μας απαντούν. Αυτοί οι 27.700 άνθρωποι, κοστίζουν σχεδόν μισό δις, περισσότερα από το μισό ΕΚΑΣ και η κυβέρνηση αντί να δώσει εξηγήσεις σιωπά».
πρυτανης ασοεε
https://xipmsieq.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html
Comments
Post a Comment